ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - QUALI

ΕΜΠΟΡΙΑ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - QUALITY FRUIT - ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΝΩΠΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΣΠΙΓΓΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Διεύθυνση - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ Διεύθυνση: ΑΛΕΠΟΥ Τ.Κ. - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ Τ.Κ.: 49100
Περιοχή - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ Περιοχή: Κέρκυρας Κατηγορία - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ Τηλέφωνο: 2661034552,2661049471 Fax - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ Fax: 2661031583
Κινητό - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ Κινητό: 6945796445 E-mail - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ E-mail: sspingos@otenet.gr
Υπεύθυνος - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ Υπεύθυνος: ΣΠΙΓΓΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ Ιστοσελίδα:
Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1985 από την Ειρήνη Σπίγγου και το 1995 ανέλαβε τα ηνία ο Σπύρος Σπίγγος. Εξειδικεύεται στην εμπορία και διανομή οπωρολαχανικών και φρούτων. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην κεντρική αγορά της Κέρκυρας, στην είσοδο του νέου φρουρίου. Είμαστε δίπλα στον επαγγελματία που ψάχνει το καλύτερο και κοντά του σε κάθε δυσκολία ή πιθανό πρόβλημα. Καθημερινές παραλαβές στην καλύτερη ποιότητα και λογικές τιμές με τη μεγαλύτερη ποικιλία και πληρότητα φρούτων ...
Επισκέπτες: 5871

ΕΜΠΟΡΙΑ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - QUALITY FRUIT - ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΝΩΠΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΣΠΙΓΓΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΑ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - QUALITY FRUIT - ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΝΩΠΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΣΠΙΓΓΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1985 από την Ειρήνη Σπίγγου και το 1995 ανέλαβε τα ηνία ο Σπύρος Σπίγγος. Εξειδικεύεται στην εμπορία και διανομή οπωρολαχανικών και φρούτων.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην κεντρική αγορά της Κέρκυρας, στην είσοδο του νέου φρουρίου.

Είμαστε δίπλα στον επαγγελματία που ψάχνει το καλύτερο και κοντά του σε κάθε δυσκολία ή πιθανό πρόβλημα.

Καθημερινές παραλαβές στην καλύτερη ποιότητα και λογικές τιμές με τη μεγαλύτερη ποικιλία και πληρότητα φρούτων λαχανικών.

Εισαγόμενα και εξωτικά φρούτα.

Μεγάλος στόλος από αυτοκίνητα-ψυγεία διανομής και έμπειρο προσωπικό για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Το 2008 ο Σπύρος Σπίγγος πήρε την απόφαση να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα ανανέωσης και προέβη στην αγορά οικοπέδου στην Αλεπού Κέρκυρας όπου εντός του 2009 αναγέρθηκε νέα υπερσύγχρονη μονάδα η οποία θα στεγάσει από τις αρχές του 2011 το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Η νέα μονάδα έχει κατασκευασθεί βάσει των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών κτιρίων ελεγχόμενης θερμοκρασίας και έχει συνολική στεγασμένη έκταση 1000 m2.

Στη νέα μονάδα μπορούν να αποθηκευθούν προϊόντα σε θερμοκρασίες από -20οC έως +25οC σε 8 ξεχωριστούς θαλάμους.

Εμπορία Η εταιρεία μας διαθέτει 10 ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 8 είναι ψυχόμενα. Παραδίδει καθημερινά σε όλη την Κέρκυρα και λειτουργεί καθημερινά, συμπεριλαμβανομένης της Κυριακής.

Η επιλογή των προμηθευτών μας γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια και φροντίζουμε ο καθένας εξ αυτών να είναι ο καλύτερος στο είδος του.

Οι προμηθευτές μας βρίσκονται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και μας τροφοδοτούν καθημερινά. Παραδίδουμε σε: Μανάβικα, Σούπερ Μάρκετς, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία.

Αναλαμβάνουμε τροφοδοσίες για Κρουαζιερόπλοια, καφέ μπαρ και καράβια της γραμμής.

Eχουμε τη δυνατότητα να παραδώσουμε οποιοδήποτε προϊόν θελήσουν οι πελάτες μας (κατόπιν παραγγελίας).

Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην Κέρκυρα και μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια νωπά προϊόντα από -20οC έως 25οC.

Σε συνολικά στεγασμένο χώρο 1.000 m2 υπάρχουν 8 ξεχωριστοί θάλαμοι Για κάθε θάλαμο υπάρχει ξεχωριστό καταγραφικό μηχάνημα με ενσωματωμένο συναγερμό και διαφορετικές συνθήκες φύλαξης Η εταιρεία βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας λήψης ISO 9001-2008.

Εντός του 2011 θα έχει εγκατασταθεί και σύγχρονο σύστημα WMS, ηλεκτρονικής παρακολούθησης της αποθήκης και διανομής με τη χρήση bar code Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι: - Αποθήκευση - Παραλαβή και ζύγιση - Τυποποίηση, ανασυσκευασίες - Εκτέλεση παραγγελιών (picking) με δυνατότητα διαχείρισης μεταβλητού βάρους - Διανομή (ψυχόμενη ή ξηρού φόρτου) από -20οC έως + 25οC.